Ekaterina Sisfontes är en av de ursprungliga medlemmarna och co-ägare av guldsmeds Ateljé AgAu. Innan dess studerade hon guldsmide under 4 år som en privat lärling åt en Stockholms baserad guldsmed.

Med nästan trettio års erfarenhet av smyckestillverkning, har Ekaterina hunnit att bland annat arbeta med reparation av antika smycken, i en av de mest respekterade antikaffärerna i Stockholm.
Sedan 2000 äger Ekaterina sitt eget smycke märke, SisKa Design och ryckas med av industriell designutveckling. Hon har presenterat sina smycken på smyckesdesignutställningar i många länder runt om i världen och sålt sina smycken i flera museer souvenirbutiker.

2009 deltog hon i utvecklingen av ett nytt sätt att skapa filigransmycken. Så här föddes ett annat smyckemärke, Dukley Jewellery.
Under flera år har hon arbetat som lärare åt elever från Hantverksakademin med inriktning Guldsmidet, i Stockholm och även föreläst om smyckesdesign på flera internationella Universitet.

För närvarande är Ekaterina entusiastiskt engagerad i konst parallellt med sitt arbete i verkstaden där hon försätter att skapa nya former och håller kvällskurser i guldsmide för de intresserade.

Om ni önskar kontakta Ekaterina Sisfontes personligen
skriv en email: ekaterina.sis@gmail.com